Patient using the Alpha SmartTemp Gel Liner

Meer vrijheid, minder transpireren met SmartTemp.

16/06/2021

Met de baanbrekende warmteabsorptietechnologie van SmartTemp!

Naarmate het weer warmer wordt en we vaker naar buiten kunnen gaan, kunnen warmte en overmatig transpireren voor geamputeerden een probleem zijn. U kunt uw patiënten nu helpen om minder te transpireren met de Alpha SmartTemp Gel Liners.

Hoe werkt het?

Middels de door NASA ontwikkelde warmteabsorptietechnologie kan de SmartTemp gelliner warmte van de resterende ledemaat absorberen en opslaan, en het transpireren vertragen. De liner geeft de opgeslagen warmte weer vrij als het lichaam afkoelt, zodat de huidtemperatuur wordt gestabiliseerd.
Sy Bridenbaugh, die al 16 jaar een prothese draagt, deelt zijn ervaring…
“Het is absoluut revolutionair voor mij. Het heeft mijn levenskwaliteit echt verbeterd”.
Bekijk hier de hele video

De SmartTemp gelliners van WillowWood zijn gemaakt om de patiënt het hele jaar door koel en comfortabel te houden. De liner vermindert het transpireren, waardoor wrijving en huidirritatie minimaal zijn. Een hoogwaardig thermoplastische elastomeer (TPE) verschaft de gebruiker comfort bij om het even wat hij doet. Deelnemers aan gerandomiseerde klinische studies maakten melding van een vermindering van 48% in transpiratie in vergelijking met standaard gelliners!
Biedt uw patiënten baanbrekend comfort met SmartTemp gelliners. Hier vind u meer informatie.

Ortho Europe

Ortho Europe is een leidende fabrikant en leverancier van prothesen, orthesen en zitschalen. Ons doel is het promoten van de kwaliteit van leven door middel van robuuste, innovatieve en effectieve hulpmiddelen voor mensen die mobiliteits problemen ervaren.
(T) +31 (0)30 634 1681
(E) info@ortho-europe.nl


Naar alle evenementen