De Road Trip door Europa komt eraan

Tussen 20-24 april bezoekt de roadshow Nederland, Zweden, UK en Frankrijk, om aan u als eerste de nieuwe KOA Foot en de SmartTemp Gel liner te presenteren.

Road Trip door Europa – Flashback naar 2019

Afgelopen editie de roadshow was een groot succes met presentaties van zowel RUSH als WillowWood. We hebben gesproken over het LimbLogic systeem en de EVAQ8 voet-range met als afsluiter een korte quiz met een prijs voor de winnaar.

Ortho Europe Roadshow

Ortho Europe organiseert samen met vertegenwoordigers van de marktleidende fabrikant WillowWood kosteloze seminars om aan u onze nieuwste producten te presenteren en uw klinische expertise een boost te geven. De roadshow bezoekt tussen 20 – 24 april Nederland, Zweden, UK en Frankrijk.

Wij zullen u meenemen zowel in het onderzoek en de wetenschap achter de Alpha SmartTemp liners, als ook de klinische voordelen van de nieuwe SmartTemp Gel Liner.

Willowwood zal daarnaast ook aandacht besteden aan de nieuwe, innovatieve KOA Foot. Met zijn lage profiel, glass-fiber materiaal en een verhoogde energie teruggave is deze voet speciaal ontworpen voor K2-K3 patiënten.

Aanvullend geven we u een inzicht in het verbeterde Design Liner bestel portaal, ontwikkeld voor uw gemak bij het bestellen van een Design Liner. De dag zal eindigen met een interessante quiz, waarbij de prijs voor de winnaar klaar ligt!

Verzeker uzelf van een plek door u via onderstaande link kosteloos in te schrijven:

Roadshow Inschrijfformulier

Aanmelden voor de Ortho Europe nieuwsbrief

Connect