Ontmoet het team

Bij Ortho Europe zijn we ervan overtuigd dat we een product in ons portfolio hebben dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw patiënt, maar we doen meer dan producten aanbieden, we bieden ook deskundig technisch advies en verkoopondersteuning. Wat uw vraag ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn er om u te helpen en kunnen een telefonische, zoom- of persoonlijke afspraak plannen wanneer het u uitkomt. Hieronder vindt u de contactgegevens van het support team in uw regio.

Mike Koolhaas – Sales & Marketing Manager Benelux
Email : mike.koolhaas@ortho-europe.nl
Mobile : +31 (0)6 523 182 84

Ik ben in 2016 afgestuurd in de richting van Orthesen en Prothesen van de opleiding Orthopedische Technologie in Eindhoven. Na een tussenjaar had ik besloten mijn kennis te verbreden door te starten aan de International Master of Adapted Physical Activity. Deze tweejarige master van de KU Leuven heeft mij het inzicht gegeven dat er meer mogelijk is voor mensen met een beperking dan vaak bekend is. Ik heb mijzelf toegespitst op de mogelijkheden in activiteiten en daarin gekeken naar de integriteit en de ‘dis/ability’ in de sport.

Na mijn afstuderen in 2019 ben ik vol enthousiasme bij Ortho Europe begonnen, waarin ik denk dat we verder moeten kijken dan alleen ons mooie vak en we met interdisciplinair werken vele mooie en functionele hulpmiddelen kunnen creëren. Met de samenwerking tussen ons als leverancier en het orthopedische bedrijf, met detail in productkennis en ervaring in de paskamer, is ons gezamenlijke doel de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Eline Pijnenburg – Clinical Expert Nederland
Email : eline.pijnenburg@ortho-europe.nl
Mobile : +31 (0)6 212 863 06

Sind juli 2020 ben ik weer werkzaam in de orthopedie. Met veel plezier vervul ik de rol van Product Manager Prosthetics bij Ortho Europe. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor het assortiment van prothesen onderdelen van de onderste en bovenste extremiteit.

Mijn passie is het toepassen van technologie om het menselijk lichaam te ondersteunen en te verbeteren. Zoals jullie wellicht weten heb ik een bijzondere interesse in oplossingen voor de bovenste extremiteiten.

Pieter van Delft – Prosthetics Product Manager
Email : pieter.vandelft@ortho-europe.nl
Mobile : +31 (0)625 383 227

Door de studie Orthopedie in Geel kreeg ik de kans een stage te lopen in Nieuw-Zeeland waar ik mee kon draaien in een prothese centrum. Zes uiterst interessante maanden volgden. Vooral het werken met geamputeerde jongeren heeft mijn passie voor prothesen enorm versterkt. Toen ik terug naar België kwam zocht ik hier een eerste uitdaging.

Bij Ortho Europe kreeg ik de kans om als Clinical Expert mee te werken aan een groeiend bedrijf met de hoogste kwaliteit artikelen. Er komen nieuwe innovatieve producten bij en ik ben steeds enthousiast als er een nieuwe hand, voet, liner,… in ons gamma komt en ik de kans krijg dit samen met instrumentmakers en patiënten kan testen. Samen met toffe collega’s kijk ik er naar uit wat mijn toekomst nog kan brengen bij Ortho Europe.

Kelly Blondé – Clinical Expert België/Luxemburg
Email : kelly.blonde@ortho-europe.nl
Mobile : +32 (0)472 89 29 02

Aanmelden voor de Ortho Europe nieuwsbrief

Connect