Ontmoet het team

Bij Ortho Europe zijn we ervan overtuigd dat we een product in ons portfolio hebben dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw patiënt, maar we doen meer dan producten aanbieden, we bieden ook deskundig technisch advies en verkoopondersteuning. Wat uw vraag ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn er om u te helpen en kunnen een telefonische, zoom- of persoonlijke afspraak plannen wanneer het u uitkomt. Hieronder vindt u de contactgegevens van het support team in uw regio.

Mike Koolhaas – Sales & Marketing Manager Benelux
Email : mike.koolhaas@ortho-europe.nl
Mobile : +31 (0)6 523 182 84

Ik ben in 2016 afgestuurd in de richting van Orthesen en Prothesen van de opleiding Orthopedische Technologie in Eindhoven. Na een tussenjaar had ik besloten mijn kennis te verbreden door te starten aan de International Master of Adapted Physical Activity. Deze tweejarige master van de KU Leuven heeft mij het inzicht gegeven dat er meer mogelijk is voor mensen met een beperking dan vaak bekend is. Ik heb mijzelf toegespitst op de mogelijkheden in activiteiten en daarin gekeken naar de integriteit en de ‘dis/ability’ in de sport.

Na mijn afstuderen in 2019 ben ik vol enthousiasme bij Ortho Europe begonnen, waarin ik denk dat we verder moeten kijken dan alleen ons mooie vak en we met interdisciplinair werken vele mooie en functionele hulpmiddelen kunnen creëren. Met de samenwerking tussen ons als leverancier en het orthopedische bedrijf, met detail in productkennis en ervaring in de paskamer, is ons gezamenlijke doel de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Eline Pijnenburg – Clinical Expert Nederland
Email : eline.pijnenburg@ortho-europe.nl
Mobile : +31 (0)6 212 863 06