Over ons

Ortho Europe  is een marktleidende fabrikant en distributeur van prothesen, orthesen en zitschalen. Ons doel is het promoten van zelfstandigheid en van het kwaliteit van leven bij mensen die mobiliteitsproblemen hebben. Dit doen wij door het aanbieden van ondersteunende, innovatieve en effectieve hulpmiddelen.

Wij begrijpen de uitdaging in het vinden van het ideale hulpmiddel voor uw cliënt. Met de ervaring en het uitgebreide product assortiment van Ortho Europe ondersteunen wij u bij deze uitdaging.

Samenwerken met ons garandeert:

Kwaliteit

Kwaliteit

Ortho Europe werkt aan de hand van de ISO Standard 13485 Medical Devices Quality Management System. Hiermee houdt Ortho Europe zich aan strenge normen om onze klanten te verzekeren van de beste kwaliteit. Onze zeven productie locaties gebruiken wereld-leidende technologieën voor het produceren van op maat gemaakte hulpmiddelen, die voldoen aan de eisen van de gebruiker. Daarnaast bieden we een ruim assortiment van stock producten, dankzij onze goede relaties met fabrikanten van over de wereld zoals Ohio WillowWood, Sporlastic en Proteor.

Klinische Expertise

Klinische Expertise

Elk product dat we aanbieden is beoordeeld van een klinisch perspectief. Nadrukkelijk getest op de werking in de praktijk – niet alleen in theorie. Dit is gedaan met behulp van een team van clinici van Ortho Europe’s dochterbedrijf: Opcare.

Innovatie

Innovatie

Wij zijn toegewijd aan het creëren van geavanceerde technologieën en vernieuwde productontwikkeling, met als doel om nog betere oplossingen voor onze klanten en gebruikers te ontdekken. Elk van onze fabricatie locaties maakt gebruik van CAD technologie, en een meer-assige carve robot voor een hoog level van precisie in het productieproces van een maatwerk product.

Klantgerichte Service

Klantgerichte Service

Uw behoeften, hetzij als clinici of als gebruiker van onze producten, staat bij ons hoog in het vaandel, en blijven de kern van alles wat we doen. We streven ernaar om aan deze behoeften te voldoen, van het geven van nuttig advies tot het verzorgen van een snelle levertijd en het leveren van betrouwbare apparaten.

Meer over ons

Opgericht in 1990 met een enkel kantoor in Oxford, UK, Ortho Europe is gestaag gegroeid en omvat zeven productie locaties, kantoren in Frankrijk, Nederland en Zweden en een netwerk van Europese distributeurs.

Ortho Europe is onderdeel van de Ability Matters Group, een internationale groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in orthopedische, prothetische en houdings- en mobiliteitszorg. Bedrijven die individuen in staat stellen een zelfstandig leven te leiden.