Alpha TruSeal Liner with Prosthetists

Ervaringen met de Alpha Truseal Liner

16/05/2021

Eerder dit jaar hebben wij met trots de Alpha TruSeal Liner geintroduceerd. De eerste suction liner van WillowWood die het aan- en uittrekken gemakkelijk en probleemloos maakt.

De TruSeal Liner is zeer goed ontvangen. Instrumentmakers hebben uitstekende beoordelingen gegeven; dit is wat ze tot nu toe hebben gezegd:

“Eindelijk heb ik een AK liner gevonden die werkt ongeacht of de stomp kegelvorming of cilindervorming is. Mijn patiënt vond de liner heerlijk zitten in vergelijking met de traditionele liners die op de markt zijn. Het aandoen is veel makkelijker, de liner heeft een uitstekende afdichting en er is geen lubricant spray nodig!” – Ali Khan

“Biedt een uitstekende afdichting. Ik was sceptisch door de kleine afmeting van de afdichtingsringen, maar hoewel de afdichting niet te strak is, is deze wel van goede kwaliteit, en dat is indrukwekkend.” Charles Ellis

“Een huidvriendelijke positieve ophangingsoplossing. Makkelijk om aan te doen zonder dat Lubricant spray nodig is, en die, tot nu toe, zeer duurzaam lijkt.” – Nigel Davis

TruVolume controle✓
Kan zich aanpassen aan een volumeverandering van +2.5% met VMP’s tot +4%.

TruSuction ✓
Uitstekende afdichtingskwaliteit met vier geïntegreerde afdichtingslamellen in een uniek trapvorming ontwerp dat direct in de behuizing van de Alpha TruSeal-liner is gevormd.

TruDurability ✓
Ongeëvenaarde afdichtingskwaliteit met een stofloos satijnzacht oppervlak dat bestand is tegen afslijting en de levensduur van de liner verlengt.

Kik hiervoor meer informatie over de Alpha TruSeal Liner.

Ortho Europe

Ortho Europe is een leidende fabrikant en leverancier van prothesen, orthesen en zitschalen. Ons doel is het promoten van de kwaliteit van leven door middel van robuuste, innovatieve en effectieve hulpmiddelen voor mensen die mobiliteits problemen ervaren.
(T) +31 (0)30 634 1681
(E) info@ortho-europe.nl


Naar alle evenementen