Het beeld van Mentelity Games

Supporting de Mentelity Games

2nd maart 2020

We zijn zeer verheugd om onze deelname aan de komende Mentelity Games aan te kondigen en we hebben uw steun nodig om ons te helpen donaties en bewustzijn voor dit grote goede doel te verhogen.

Wat is de Mentelity Games?

De Mentelity Games is een 4 daags ski en snowboard evenement voor mensen met fysieke beperkingen. Het is geschikt voor alle wintersport vaardigheidsniveaus, uitdagende iedereen van first timers tot die meer ervaren op de hellingen. Deelnemers kunnen genieten van dagen van plezier met familie en vrienden, leren van volledig gekwalificeerde leraren en Paralympische atleten, evenals het deelnemen aan verschillende activiteiten in het dorp.

Tijdens de slotceremonie van de wedstrijden worden de prijzen uitgereikt aan de sterren van de week. Deze awards gaan niet over snelheid of vaardigheid, maar mentaliteit. Degenen die de grootste glimlach of anderen het meest te helpen zal de winnaars, waardoor iedereen een gelijke kans om thuis te komen met een prijs.

Hoe kunnen we helpen?

Een van de manieren waarop de Mentelity Games wordt gefinancierd is door de Hahsaas 12 uur durende race. Dit evenement vindt plaats op21 maart in de Saas Grund in Zwitserland, waar een week later ook de Mentelity Games worden gehouden. Het zal beschikken over maximaal 100 teams van 3, alle concurreren in een knock-out competitie van 01:00 tot 13:00 uur. Ortho Europe zal een van de teams concurreren in de 12 uur race en terwijl ons team is wedijveren om te winnen, zijn we op zoek naar het bewustzijn voor dit grote liefdadigheidsevenement te verhogen als het ondersteunt een zaak die veel voor ons betekent.

U kunt hier geld doneren aan het Ortho Europe-team en zowel volwassenen als kinderen laten zien dat niets onmogelijk is, en iedereen kan genieten van wintersport, ongeacht hun beperkingen.

Vanwege de huidige COVID-19 vrius zijn de Mentility Games uitgesteld naar 2021. Al de huidige donaties worden gebruikt voor de games van volgend jaar.


Naar alle evenementen

Aanmelden voor de Ortho Europe nieuwsbrief

Connect