Nieuwsbericht

07/04/2022

Introductie van de nieuwe suspensiesleeves van Ortho Europe, een stevige afdichtoplossing voor personen met een geamputeerd been.

Voor vacuüm- en suctiesuspensie zijn afdichtsleeves nodig om een stevige verbinding tussen de prothese en het been te verschaffen.

Ortho Europe kan nu zowel rechte als voorgebogen suspensiegelsleeves aanbieden in een reeks van afmetingen die zorgen voor een stevige afdichtoplossing voor iedere persoon met een geamputeerd been.

De rechte en voorgebogen suspensiesleeves van Ortho Europe zijn ontworpen om schuifbelastingen tot een minimum te beperken en voorzien de gebruiker van een extra rotatiestabiliteit. De sleeves kunnen worden gebruikt als een primaire of secundaire suspensiemethode, zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afmetingen en kleuren en hebben 3 mm TPE-gel, wat de gebruiker een hoge mate van zowel hechting als comfort biedt.

Klik hier om het volledige scala van liners en sleeves voor beenprothesen van Ortho Europe te bekijken, met inbegrip van het scala van rechte en voorgebogen suspensiegelsleeves.

Ortho Europe

Ortho Europe is een leidende fabrikant en leverancier van prothesen, orthesen en zitschalen. Ons doel is het promoten van de kwaliteit van leven door middel van robuuste, innovatieve en effectieve hulpmiddelen voor mensen die mobiliteits problemen ervaren.
(T) +31 (0)30 634 1681
(E) info@ortho-europe.nl


Naar alle evenementen