Ortho Europe is de nieuwe distributeur voor Freedom Innovations

12/04/2021

Ortho Europe is met trots de exclusieve distributeur van Freedom Innovations en hun toonaangevende assortiment prothetische knieën, voeten en enkels. Ortho Europe heeft inmiddels de distributie overgenomen van een belangrijk deel van het Freedom Innovations assortiment in Nederland, Noord-België, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Om klanten te voorzien van deskundige technische ondersteuning en advies over het Freedom-assortiment, heeft Ortho Europe ook Harald Schouten aangesteld als Clinical Support Technician. Harald, die CPO is, heeft zijn gehele professionele leven in de prothesesector gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar in dienst van Freedom. Harald heeft aanzienlijke kennis en ervaring met het Freedom-assortiment en staat klaar om klanten technische ondersteuning, training en advies te geven.

Over Freedom Innovations

Freedom, dat deel uitmaakt van Proteor, biedt een innovatieve reeks prothese knieën, voeten en enkels die speciaal zijn ontworpen om een onovertroffen duurzaamheid en comfort te bieden ter ondersteuning van het dagelijks leven.

Het assortiment biedt patiënten een verscheidenheid aan opties voor alle activiteitenniveaus, waaronder de multi-axiale, schokabsorberende Agilix, die de piekkrachten in de koker vermindert voor hen die gedurende een langere perioden op wisselend terrein lopen. Binnen de reeks is er ook de Freedom Kinnex, die microprocessor innovatie combineert met Freedom’s koolstofvezel technologie met dubbele kern en biedt daarmee de gebruiker een unieke stabiele en natuurlijke loopervaring. Met name voor bilaterale cliënten heeft deze voet een absolute meerwaarde.

Het gesplitste kielontwerp van Freedom Innovations maakt een veiligere inversie en eversie mogelijk voor gebruikers met een grotere grondgevoeligheid op oneffen terreinen. Voor hen met langere restledematen biedt de lager geprofileerde vorm van de Freedom Pacifica meer flexibiliteit en energieteruggave, zodat ze verder, sneller en langer kunnen lopen.

Deze zomer lanceert Freedom de langverwachte nieuwe Quattro MPC Knee.

Als u meer wilt weten over het volledige assortiment van Freedom Innovations, neem dan gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie.


Naar alle evenementen